Search

Po – Pá 8:00 – 17:00 | So 9:00 – 12:00

Ohlédnutí za výstavou Země živitelka

Sdílejte článek na soc. sítích

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jaký byl jubilejní 50. ročník výstavy Země živitelka pro nás? S odstupem času můžeme říci, že dobrý. V letošním roce jsme změnili umístění expozice – dá se říci, že naproti umístění v minulých letech, získali jsme větší výstavní plochu. Co bylo největším tahákem – jednoznačně čtyřkolky a UTV, největší obchodní úspěch měla čtyřkolka Segway AT6 L EPS, farmáři váhali mezi dieselovým UTV Linhai 1100 nebo malinko menším UTV benzínovým Linhai 570 T Boss, který byl k vidění s kabinou. Dětem, ať klukům či holkám, byly rozdíly u jednotlivých čtyřkolek či UTV jedno, hlavně, že si odzkoušeli sezení.

Dalším exponátem, o který byl velký zájem, byl jednoznačně štípací poloautomat Lumag SSA 500 GH-PRO/S, který si mohli zájemci prohlédnout na místě, tak i neméně požadovaný štípací poloautomat Lumag SSA 500 ZH-PRO. Tyto stroje ulehčují práci s palivovým dřevem a vyznačují se nejlepším poměrem cena/výkon. A pro zpracování dřeva jsme v naší expozici vystavovali i kotoučovou kmenovou pilu Stratus 500 SKT jako levnější alternativu s ruční manipulací s kmenem a řezivem proti námi prodávané švédské kotoučové kmenové pile Ecosagen .

Naše zaměření je také komunální technika, kde jsme nemohli opomenout žací traktor s vysokovýklopem Wisconsin Bulldog, dieselové provedení žacího traktoru s vysokovýklopem Seco MP 122D nebo výkonný samojízdný zametací stroj Karcher. A mnoho dalšího…. Výstava umožnila i návštěvy našich obchodních partnerů, vážených zákazníků a samozřejmě dalších zájemců o naše služby. Na závěr – už se těšíme na další ročník výstavy.

Kontaktujte nás

Administrativní sídlo společnosti

Zahradní 27
Velký Týnec 783 72

Obchodní a servisní středisko JČ
Rezkova 1271
Jindřichův Hradec 377 01
Otevírací doba
Prodejna
Po – Pá 8:00 – 17:00
So 9:00 – 12:00
Autoservis
Po – Pá 8:00 – 17:00